Bilder på 2014 års bilar

Under senaste dagarna har teamen börjat visa upp sina bilar inför årets säsong. En intressant detalj är att teamen värkar ha valt vilt skilda lösningar på hur deras nos ska utformas. Det som är gemensamt för de flesta av dem är att de inte är speciellt snygga. Den bil som har den absolut mest intressanta nosen har Lotus på sin E22 lotus-e22.png .

En bil som har en helt annan lösning är Fernando Alonsos och Kimi Raikkonens Ferrari F14 T  ferrari-f14t-2014-4.jpg som har fått en nos som liknar anknäbb. Detta förarpar är för övrigt riktigt intressant. Kommer Kimi bli en andre förare och om hur kommer han att reagera på detta?

McLaren visade upp sin MP4-29 som kommer att köras utav danske nykomlingen Kevin Magnussen och Jenson Button denna säsong. Där har vi en bil som har fått en liten ”näsa” på nosen. Den ser lite ut som en tapir. Inte direkt vacker enligt mitt tycke. En annan intressant detalj med McLaren är att dem inte har presenterat någon ny huvudsponsor efter att avtalet med Vodafone gått ut.

Även Wiliams har en liknande lösning på sin bil FW36 med en tapir liknande näsa längst fram på de 3d CADbilder som släppts. Men på dessa bilder ser man inte hur färgmöstret kommer att se ut eller placering av sponsorerna.

Det teamet som var först att visa bild på sin bil inför säsongen var Force India. Men på de/den bild som de släppt av sin VJM07 kan man inte hur deras nos ser ut. Så här är det bara att vänta på att de rullar ut bilen på banan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s